Hello Guest

Author Topic: I want 2dtoolkit to use namespace  (Read 1524 times)

J. Park

  • 2D Toolkit
  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
I want 2dtoolkit to use namespace
« on: July 30, 2014, 01:20:41 am »
Unity now supports namespace with Monobehaviour.
2Dtoolkit has too many classes that is not organized in class view in Visual Studio or other IDE
It would be nice if 2dtoolkit use it's own namespace to distinguish it from other class files.

unikronsoftware

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9692
    • View Profile
Re: I want 2dtoolkit to use namespace
« Reply #1 on: July 30, 2014, 12:27:04 pm »
Sadly that can't be done because of backwards compatibility.

J. Park

  • 2D Toolkit
  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: I want 2dtoolkit to use namespace
« Reply #2 on: July 30, 2014, 11:23:34 pm »
How about using "#if" keyword? (like #if UNITY3.5 ...)

unikronsoftware

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9692
    • View Profile
Re: I want 2dtoolkit to use namespace
« Reply #3 on: July 31, 2014, 01:00:47 am »
No its not that kind of backwards compatiblity. Its for any existing projects - if it got changed, the GUIDs could change, and the scripts will no longer be linked properly. The last time I tested this it broke existing projects in horrible ways.

Its fine if you want to change it in a new project, but I can't change it directly as it could cause far too many issues.